Vuorivalo Design Hanna K / vuorivalotuotteet

Tuotteeni ovat syntyneet rakkaudestani erityisesti valokuvaan, mutta myös luontoon, eläimiin, kukkiin ja kaikkeen  kauniiseen, mitkä voimauttavat ja tuovat iloa sekä väriä elämään !

Kamera on ollut rakkain rinnallakulkijani jo pikkutytöstä saakka.

Valokuvasta olen löytänyt oman ilmaisumuotoni ja luovuudenlähteeni.

Valokuva on voimauttanut minua matkani varella lukuisat kerrat. Se on työllistänyt ja opettanut, auttanut ja rakastanut- vähän niin kuin luonto ja eläimetkin.

Vuorivalo-leggingsit ja muut valokuvavaatteeni  syntyivät halusta kantaa kuvieni voimaa mukanani myös vaatteiden muodossa.

Ajatuksena ” Voimalliset vaatteet ” .  Jokaisen vaatteen mukana kulkee positiivinen ajatus.

Olen näistä ihan tavattoman onnellinen ja iloinen – ehkä paras tuotteeni ever ! (  on olemassa kortteja,kylpyhuoneen laattaa, tuolia, tauluja jne.. )

Toivattavasti sinäkin löydät kaupastani jotain sopivaa joko itsellesi tai lahjaksi. Myös lahjakortteja saa sekä voimauttavia digikortteja. Aina voit kysyä lisätietoja tuotteista : vuorivalo@hotmail.com

Asiakaspalaute on ollut äärimmäistä kiitollisuutta tuovaa, kaunista ja positiivista kaikinpuolin.

Materiaalia, kuoseja, kestävyyttä jne. on kiitelty vuolaasti.

Kaikista näkyvin tyytyväisyys on tietenkin se, että sama asiakas palaa aina uudelleen ja uudelleen tilamaan tuotteitani. <3 Tästä olen ollut melkoisen mykistynyt ja isosti kiitollinen.

Leggingsit suunnittelen kuvistani ja työstän ne kaavoihin yksitellen koneella, jonka jälkeen ne valmistetaan jokainen erikseen painettuna ja ommeltuna Euroopassa. Tästä syystä koon puolesta ei ole palautusoikeutta.

Toimitusaika normaalisti n. 2 vkoa tilauksesta.

( Poikkeustilanne maailmassa on viivästyttänyt nyt lähetyksiä, lähinnä Suomen päässä, joten kärsivällisyyttä vaaditaan. )

Kuvien kohdennuksessa saattaa olla eroavaisuuksia koosta johtuen. Autan myös mielelläni oikean koon valinnassa.

Mitoitus on reilua ja kangas antaa hyvin periksi. (Polyesteri 82% ja Elastaani 18 % )

Materiaali vaatteissa on korkealuokkaista. Aikuisten leggingseissä  ( mustat ) saumat ovat  ulkopuolella, hyvin ovat kestäneet käytössä.

Värit kestävät hyvin 30 asteen pesun ( samanväristen kanssa ) .

Tuotteet olen suunnitellut iloisiin treeni- kuin vapaa-ajankin hetkiin.  Tuotteita on saatavana niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Mahdollisen valmistusvirheen huomatessasi, ilmoita siitä viipymättä minulle kuvan kera os: vuorivalo@hotmail.com( Tarkistan jokaisen vaatteen, ennen kun ne lähtevät asiakkailleni. )

Tervetuloa iloisten, voimauttavien  vaatteiden ja valokuvatuotteiden pariin !

– Hanna K / www.vuorivalo.com,   vuorivalo@hotmail.com  FB : https://www.facebook.com/Design-Hanna-K-Vuorivalo-tuotteet

Yhteystiedot

Osoite:

finland

GPS

63.2467777, 25.9209164


Ota yhteyttä